torsdag 25 december 2014

Äntligen kan jag skriva annat!

Nu är det inte så att jag inte kunnat det tidigare. Det hade väl gått alldeles utmärkt, men jag valde att inte göra det under tiden jag kämpade med julkalendern. Jag ville ha en berättelse som skulle följas åt och inte ha en massa andra inlägg mitt i. Det har funnits så mycket ämnen jag har velat skriva om i decembermånad, något som jag naturligtvis inte skrev ner för att ha sen. Tror ni jag kom ihåg det i hjärnkontoret då? Svaret nej, inte mycket. Det skulle vara en minimal bråkdel då. Den bråkdelen tar jag inte nu heller, vilket kommer innebära att jag tappar bort den också. Men jag lovar att jag ska rota lite för att se om jag kan hitta något av det borttappade.

Nu hoppas jag att ni haft en underbar jul och får en god fortsättning. Så passar jag på att slänger upp lite bilder tagna nu på juldagsmorgon. För bilder är naturligtvis något jag snålat med i december också.





Måste säga att det är rätt härligt att vara i Vinterland, även om det inte är vrålmycket snö här heller, men jämfört med andra delar så är den en hel del. Dessutom lite härlig vinterkyla mellan -15 och - 20. Så inte klagar jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar