måndag 25 februari 2013

När ska dom växa upp!

Det blev exakt som det har varit dom senaste åren. När ska Filip och Fredrik växa upp. Sen tycker jag dom borde plockas bort från tv. Det förstörde Oscarsgalan även detta år.  Vem sjutton bryr sig om Daniel Radcliffes ögonbryn. De satt dom och kollade på röda mattan. För säkerhetsskull ringade dom in ögonbrynen och förklarade vad det är ifall ingen skulle veta. Och även nu pratade dom när dom inte borde prata, som i presentationer av pris. Daniel Radcliffe skulle presentera ett pris. Och mitt i säger Fredrik att han inte kan sluta tänka på Daniels ögonbryn. Så oerhört korkat och barnsligt.

Dom är experter på att förstöra tv-underhållning. Och har lyckats igen. På en gala som ändå var rätt bra. Tänk bara om dom kunde hålla käften, så hade den blivit så mycket bättre.

Sen bara vråla ut när Filip, förlåt Malik Bendjelljoul får en Oscar för bästa dokumentär. En svensk alltså. Det sprutar champagne i sin egen studio i Stockholm som de sitter och pimplar hela natten. Det blev även två flaskor till eftersom det blev två statyetter ytterligare till svenskar (för bästa ljud).



Visst är det kul när svenskar får Oscars, men man behöver ju inte överdriva. I övrigt fick Daniel Day Lewis för bästa manliga huvudroll (Lincoln). Men jag tar mer om den filmen lite senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar