torsdag 7 februari 2013

Dagens gärning!

Idag har jag gjort något riktigt fint, och det är inte bowlingen jag pratar om, för den vill jag helst inte prata om. Jag har inte gjort någon teckning, då blir det snarar täckning det handlar om.

Jag hittade en mobiltelefon, eller nu tar jag åt mig äran för mycket. Några av barnen hittade en mobiltelefon vid en busshållplats efter att vi varit på idrottsfritids. En Iphone 4s för att vara exakt. Det sa barnen i alla fall. Själv har jag ingen aning, jag ser inte skillnad om det 4s, 5b eller 3c och allt vad dom nu heter. Dom ser ju likadana ut hela bunten. Dom var så duktiga att dom visade mig. Jag tog hand om den och lyckades spåra ägaren genom ett telefonnummer som syntes på displayen, och det var väl tur det, för självklart kom jag inte in på telefonen utan lösenord/pinkod.

Och nu för ett tag sen så har jag träffat ägaren och lämnat den.

Tack ska jag ha!

Mycket tack fick jag också, men inget mer. Någon hittelön var det inte tal om. Jag hade ju räknat med en riktigt stor fet summa. Nä skämt och sido. Den "unga" ägaren hade nog inte en tanke på det. Hon var bara glad att hon fick tillbaka den, något som hon aldrig trodde. Och jag vara bara glad att jag kunde hjälpa till.

Men jag väntar med spänning på Dagens ros i Sigtunabygden inom en snar framtid.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar