onsdag 27 februari 2013

Kaffekoppens dag!

Det finns dagar för allt, och det finns säkerligen kaffekoppens dag. Men om den är just idag har jag ingen aning om. För mig blev den dock det då jag kom hem från jobbet. Eftersom jag inte hunnit till bokrean (och jag har inte alls några böcker hemma), eller hunnit och hunnit. Idag hade väl gått bra, men jag orkade inte. En dag med skridskor är rätt jobbig, speciellt när jag inte åker så mycket. Någon gång om året och jag har inte några värstingskridskor heller. Så visst känns det i både fötter och annat.

Därmed satte jag mig på altan i samma stol, med samma dyna, men med kaffekopp istället för bok i handen.



Det var förstås lite senare på dagen och solen stod inte som högst på himlen, därmed inte lika varmt som utepremiären. Fast ändå härligt att sitta och avnjuta kaffet. 

När jag sedan slog på datorn så fick jag upp ett meddelande på mailen att Copacabanana med Sean Banan finns på Spotify. Fel person att skicka det till. Det är väl inget jag bryr mig om (jag vill helst inte veta av den "mannen" över huvud taget, men det är omöjligt med det jobb som jag har). Hade däremot stått att den aldrig kommer att läggas upp på Spotify hade jag jublat desto mer.

1 kommentar:

  1. Kaffekoppens dag verkar trevlig...och Sverige tog ännu ett VM-silver. Snyggt jobbat Olsson! :)

    SvaraRadera