tisdag 8 oktober 2013

Utan C More!

Då har jag sett Luleå spela hockey utan att ha C More. Det är coolt det, tack vare bra stream. Koppla upp det på tv:n och se lite bra hockey.
Det jag fick se var en fantastisk sista period, men nog lyckades gnällbältet vinna ändå. Dom som räknade bort Örebro innan starten har nog fått sin känga. Men inte var dom värda att vinna idag. Deras tränare tyckte dom ägde de två första perioderna. Tveksamt! När det gäller mål ja, men inte övrigt. Luleå var så nära att vända 3-0 underläge och det skulle dom ha gjort om Daniel Belissimo inte varit så dålig. Ja Örebro skulle inte ens ha haft 3-0. Jag tycker inte han håller måttet helt enkelt. Han Jonas (tränaren) skulle satsa på Rautio som förstemålvakt och inte växla som han envisas att göra. Förra året gick det bra, men då hade dom två bra målvakter. De har dom inte nu.

Men det är en fröjd att se Luleå spela när dom väl spelar, som dom gjorde i 3:e perioden. Då lossnade även lite PP. Det måste dom förbättra. Fick hur många chanser som helst idag, men skapade nästan ingenting. Örebro fick två PP och gjorde mål på båda. Skärpning Luleå.


Annars har det varit vrålvarmt idag med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar