lördag 26 oktober 2013

Tjuvkikade lite på Idol!

Jag tittade till lite Idol nu medan jag städade. Jag har som jag sagt tidigare inte tittat mycket, ja nästan inget alls, men ändå har jag grymt mycket åsikter. Vill ni veta? Ja vare sig ni vill det eller inte får ni en kort sammanfattning.

Att juryn hyllar Elin är inget konstigt. Nu hoppas jag bara att ni ser till att hon vinner när juryn inte kan påverka. Hon slår nämligen knock på alla. Så totalt överlägsen. Det hon gjorde nu idag (igår) var klockrent. Jag gillar Amanda Jensen. Och Elin gjorde hennes låt Happyland så bra. Säger jag det här som norrlänning. Ja för jag är norrlänning, men det har inte att göra med att Elin är Umeåbo. Ja ok, kanske lite. Men hon är helt enkelt bara så mycket bättre än alla andra. Sen att hon är sötare än socker gör inte det inte sämre.

Som Märstabo kan jag också fråga mig vad Jens Hult gör i tävlingen. Han totalförstörde Tove Styrkes låt White light moment. En låt som är grymt bra. Men Hult, ja jag vet inte vad han gjorde. Det var katastrof. Nu var det kul att se att juryn kunde såga honom lite också. Jag har ingen aning varför han får så mycket hyllningar och lovord. Han är inte alls bra och borde ha åkt ut för länge sedan. Det jag hört tidigare har inte heller varit speciellt bra. Snälla rösta ut honom nu.

Att Tv4 gör allt för lille Kevin är också oacceptabelt. Har han fotbollsmatch så har han, även om det är sista viktiga matchen som gäller allsvenskt spel så är det väl upp till Kevin. Ska han spela fotboll eller sjunga. Nu ska dom spela in genrepet som kommer att sändas sen på kvällen när alla andra sjunger live. Allt bara för att han ska hinna till sin fotbollsmatch. Idiotiskt! Han borde också ha fått lämna för länge sedan. Sluta dalta med honom. Sundsvall flyttade till och med en match för att han skulle sjunga. Vad visar det för signaler till dom andra lagen. Nä vi kan inte spela för vi har en kille som ska uppträda i Idol. Dom har väl för sjutton inte bara elva spelare. Så iväg med honom också, snälla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar