tisdag 15 oktober 2013

Spelat mindre roll!

Varför snackar alla om den viktiga poängen mot Tyskland inför kommande Play-off? Toppseedat eller inte. Det känns som det spelat mindre roll. Nu kan Sverige få möta Portugal eller Kroatien. Annars hade det kunnat bli Frankrike eller Rumänien. Oj, ja det är ju mycket sämre lag.

Det enda som varit någorlunda hanterbart hade väl varit Island, men vad hade sagt att Sverige fått möta dom i fall de hade blivit "toppseedade".

Det blir tufft vem dom än får möta. Punkt slut. Men självklart hoppas vi dom tar sig till VM.

Kvällens match var förövrigt helt galen. Jag trodde inte de skulle vara sådan uppvisning av Tyskland när dom redan var klara. Det säger allt dom detta Tyskland. Att Sverige sen får göra 3 mål när dom knappt får låna bollen är också lite märkligt. Men svenska försvaret är under all kritik. Riktigt uselt faktiskt. Bara Martin Olsson som får lite plus, det är bara det att han är lite för offensiv ibland. Något som visserligen är bra, men inte alltid. Sen Toivonen som sagt. Kan inte komma på en bra sak han gjorde. I målet går det inte att lasta Wiland för något när försvaret stjälper mer än hjälper.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar