onsdag 9 oktober 2013

Det gläder mig!

Oj, vad ska han nu skriva. Ska han göra en klassisk blogglista på olika saker som gör han glad.

Ja det ska han.

Eller inte riktigt. Det enda jag ville säga var bara att asplövet är det bästa lövet. 
Då finns det förstås dom som inte har en aning om vad jag babblar om, och tänker att jag har fått höststing eller någon annan obotlig sjukdom. Vad kan man göra med ett asplöv som man inte kan göra med något annat löv?
Jag är bara glad att Asplöven slog Björklöven och visade att dom är bästa lövet. Det får faktiskt Lisa Miskovsky ursäkta mig.

Därmed är den klassiska blogglistan på vad som gör mig glad slut. Nu ska ni inte tro att det är det enda som gör mig glad. Det finns givetvis en hel del, men det finner jag bara onödigt att sitta och räkna upp här och nu. Ni skulle ändå bara tänka att det skrivs ännu en klassisk blogglista på vad som gör någon glad skrivs, hoppa över allt jag har skrivit och stängt ner sidan och aldrig mer kommit tillbaka hit.
Nu har ni tagit er igenom och lästa hit och tänker istället att gud vad skönt att han inte skrev det han först nästan lovade. 

Det har ni gjort bra och nu kan ni stänga ner sidan, eller läsa vidare på något annat inlägg för att sedan återvända och se vad som kommer här näst.

Alla goda ting är tre. Höststing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar