måndag 1 september 2014

Känner mig lite orolig!

Snart startar hockeysäsongen. Ja det har den visserligen gjort, men inte SHL och kampen om SM-bucklan. Men visst är jag orolig för LULEÅ. Tror dom hade sina chanser.



Visst vill jag att bucklan ska till Luleå, men jag tror inte det kommer att hända. Den här säsongen kommer dom att få det jobbigt att gå till slutspel t o m. Inget fel på ledarstaben och visst har dom fått en del starka nyförvärv, men målgörarna saknas känns det som. Dessutom den svagaste länken målvaktssidan. Hemvändaren Daniel Larsson håller inte klassen. Varför tar man en målvakt från AIK som det gick så bra för? Joel Lassinantti är väl inte heller riktigt där än. Om inte han gör en kanonsäsong och slår igenom på allvar. Men försäsongen har inte sett bra ut. Ok, dom slog Nottingham med 10-1 i CHL, men det säger ingenting. England och hockey är lika med noll. Det är ungefär samma sak som att de tyska världsmästarna i fotboll skulle möta Boden i match.

Men visst är det ett bra lag, bara dom hinner spela ihop sig. Jag tror mest på att Lucas Wallmark kommer att blomma ut mer. Även om han inte har trollgubben Linus Klasens klass, så har han enorm spelförståelse. 

Om någon dag gör jag min lista på hur jag tror det kommer att gå och det jag hoppas på, samt att jag utmanar någon s k expert.

Jag är helt säker på att det inte blir Aftonbladets Tomas Roos jag utmanar, för det hade inte gått. Den stöveln står aldrig för vad han sagt och ändrar sig efter varje omgång. Han är en som vänder kappan på en femöring.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar