torsdag 2 maj 2013

Riktig sportdag!

Det började med marathon. Ok, nu sprang inte jag och sen var det förstås inte ett 4 mil långt lopp. Nä barnen sprang ca 2 km. De något äldre två varv, alltså ca 4 km. Jag langade vatten.
Sen på eftermiddagen var det golf. Ok, nu spelade inte jag. Ja jag provade något slag. Det var inte heller på någon golfbana, utan på skolans parkering. Barnen hade idrottsfritids och fick testa på golf för andra gången. Nästa vecka bär det av till riktig golfbana. Då ska jag nog testa lite mera.

Slutligen så spelade jag förstås bowling. Ja nu var det jag som spelade och inga barn var med förstås. En vanlig träningstorsdag som gick rätt skapligt. Fast jag kan mycket bättre. Nästa vecka har vi match fast det är en röd dag. 

Snipp, snapp, snut, så var sportdagen slut.

I morgon väntar en heldag fritids, då skolan är stängd för studiedag. En skara med lite färre barn. Brukar vara rätt sköna dagar ändå. Tror jag ska ta cykeln till jobbet i morgon och sen börja cykla allt oftare nu. Om det inte stormar och ösregnar förstås. Ja nu är det klart att det skulle gå ändå, men det är inte så roligt. Tro mig, för jag har testat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar