måndag 13 maj 2013

Festivalmatsedel!

Då har festivalyran dragit igång på riktigt. Som om den inte skulle ha gjort det tidigare, men nu är det större än någonsin då själva Eurovision går i Sverige. Det märks till och med på skolmatsedeln. Jag vet inte om det är över hela landet, men våran i alla fall. 

Det serveras Funky Fish, Rocksås, ja nu kommer jag inte håg allt dom hade döpt om och jag tog ingen bild heller. Det finns frågesport om det på borden, det har hängts upp affischer på väggarna med mera, med mera. Ja det är vråltokigt överallt. Kökspersonalen har till och med speciella silvermössor, som jag ändå tyckte var rätt snygga eller lite coola.

Angående frågesport så hade tryckfelsnisse varit i farten, eller så är det någon totalt okunnig som har skrivit frågorna, alternativt tänkte inte helt klart.
Det stod nämligen:
2011 vann Loreen i Azerbadjan (hela frågan får ni inte för jag kommer ändå inte ihåg det nu, men så inleddes den)....., eller är det jag som missat ett år, ja inte bara jag. Alla som åt lunch i matsalen reagerade.


Det här har blivit min favorit efter att ha lyssnat på låtarna igen i Införprogrammen. Jag nämnde även den i april redan, och står fast vid att den kommer att bli farlig. Tror ju även som sagt på Rysslands ballad. Men nu hjälper det inte vad jag tycker och hur många gånger jag än röstar (= 0). Jag står ändå fast vid mitt val. Ni får fela mig om jag har rätt.

France douze points!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar