lördag 18 maj 2013

Det finns ett MEN!

Visst är det roligt att Sverige gått till final och tystat alla efter fiaskot första matchen. Det roliga är att dom kan få möta Fiaskot i final. Ja tänk vilket fiasko det är, och ja jag har sagt det så många gånger förut. Schweiz är ett lag. Sverige är två spelare, och det är det jag menar med MEN.

För Sverige skulle aldrig vara i final om inte Bröderna Sedin kommit hem. Det är så enkelt, för dom har gjort allt sen dom anslöt till truppen. Det ska vi tacka för. Vilka underbara spelare dom är när dom är som bäst. Det är klart att dom får med sig de andra spelarna också. Så tänk på det. för det finns ett men.

Det är det jag sagt tidigare också. Sverige är som bäst när dom får slå i underläge. Det värsta är att Mårts kommer att hyllas helt plötsligt från att ha varit nedsågad ända in i skosulan. Så är det när media vänder på en femöring. Jag hoppas verkligen dom håller fast vid att han inte gjort det bra. Det är ingen match att coacha Sedins när dom är på lekhumör. Jag vill ändå se en ny förbundskapten efter detta.

Fast det är klart vi ska glädjas med gänget (host, Sedin) som tog sig till final.

Nu ska vi snart se när Ryssland, Frankrike eller Nederländerna tar hem Eurovision. Bara inte Danmark vinner, förstår inte hur den kan vara så stor favorit. Ok, den är inte dålig, men inte är den bra heller. Då får ni gärna tala om för mig vad som är bra med den? Sveriges låt blir bara sämre och sämre. Jag kan inte med den, och den kommer att komma så långt bak. Det är till och med så att jag tycker "I morgon är en annan dag" är bättre. Det säger det mesta, och den gick det ju bra för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar