torsdag 27 september 2012

Laddar!

För ett fyndigt helginlägg.

Haha, där fick ni. Ni trodde det var bowlingen jag laddade för. Det jag visserligen till viss del också. Andra matchen ikväll. Och jag som inte tränade förra veckan. Så det är ikväll vi (jag) får se om det var bra eller dåligt. Jag känner mig spelsugen i alla fall, vilket inte behöver betyda att det kommer att gå bra en dag som denna.

En dag när jag nästan kommer direkt från hästryggen. Eller nu har jag inte varit på hästryggen, jag har varit nära en häst. Eller nära och nära, jag har varit där en häst travat. Ja inte just där den travade då, inte i stallet heller. Om man nu inte räknar hela ridskolan som stall. Jag satt i cafeterian och tittade på genom ett stort glasfönster när barnen var på hästryggen. Det gjorde jag inte för att jag inte gillar att vara nära en häst eller på hästryggen, ja nu är det inte så att jag jättegärna är nära en häst heller. Jag är alltså inte rädd dom. Det var bara det att jag var med barnen som inte ville rida, för vi tvingar ingen. De hade rätt roligt ändå, både de som red och de som tittade på.
Och även om jag inte var nära så luktade jag säkerligen lite häst ändå. För på en ridskola med ett x-antal hästar så luktar det vart man än är, så det vore väl konstig om kläderna inte tar åt sig något.

Men ett fyndigt och lite roligt inlägg ska jag försöka få till när helgen kommer. Jag jobbar på't.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar