torsdag 20 september 2012

Jag blev riktigt rädd!

Igår kväll låste sig datorn och jag kunde inte göra någonting. Det enda sättet var att stänga av datorn direkt på On/Off knappen. Inte alltid det bästa, men vad göra.
Då var det bara det att datorn inte ville gå igång, eller den gick igång och började tugga. Ingenting hände, bara svart skärm. Provade flera gånger, men samma resultat. Ok, tänkte jag . Jag låter den villa och provar i morgon (läs idag) efter jobbet. Jag kommer hem och sätter på datorn. Samma visa. Den är död. Jag börjar leta kvittot/garantin för att se om jag har något kvar på den. För det är nog bara att lämna in den.

Under tiden jag går och letar, tar ett bra tag. Vad händer? Jo den hittar något. Klassisk ruta, om jag vill starta Windows i standard läge, felsäkert läge o s v. Jag startar i standard och visst går den igång. Bara det att touchpaden inte vill reagera. Muspekaren står stil. Jag trycker av datorn igen och sätter på. Samma visa, jag väljer åter standard läge. Jag fingrar på touchpaden under tiden den tänker, bara för att hålla igång muspekaren. Smart av mig, för det fungerar och nu är jag åter igen på banan.

Datorn fungerar bra och jag är glad att jag slapp åka in med den.

Pust!

Jag fick dock bara söka upp min igooglesida som hade gömt sig någonstans, trots att jag loggat in på google. Men det gick det med och nu är allt som det ska.

Men jag blev kanonorolig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar