söndag 2 september 2012

En utmaning!

Både för er och för mig.
Om jag lyckas få 50 ord eller mer av er inom en vecka. Det kan vara vilka ord som helst, även namn och orter/städer. När det gäller namn så godtar jag inte namn på bekanta (era som mina), utan påhittade. Då ska jag inom en vecka skriva en rolig berättelse med dessa ord och publicera den här.

Jag vet att det är lätt för en enda person att bara skriva ner 50 ord, men det godtar jag inte. Utan en person/läsare får ge mig max 2 ord. Alltså 2 ord per person/läsare. Nu kan också en och samma person kommentera och skriva ord med massa olika namn. Men ärlighet varar längst, så jag hoppas att ni är det och bara kommenterar en gång.

Då tänker ni att har han ingenting annat för sig. Jo det är klart jag har, och det är därför det blir en utmaning.

Jag gör det som en rolig grej, eftersom jag gillar att skriva. Nu blir det dessutom med era ord. Så ni blir i allra högsta grad delaktiga.

Men jag slår vad om att jag inte kommer att få 50 ord. Det ska alltså vara från minst 25 olika personer. Så det blir er utmaning.

För ni tänker antagligen, (nä hur ska jag veta det, jag är ingen tankeläsare) vad tråkig han är och vill bara ha fram vilka alla läsare är (nu lät det som jag hade jättemycket läsare). Och dessutom är det bara han som vill ha något att skriva om, och något som vi inte är intresserade av att läsa.

Oops! Det är nästan skrämmande vad rätt jag har om er.

Ska jag vara ärlig, (och det skrev jag ju tidigare att man skulle vara) så har ni faktiskt rätt om mig också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar