måndag 5 mars 2012

Always look on the bright side of life !!

Så var jag då där igen. Få se hur tisdagarna blir nu. Även om det bara är tillfälligt, något som är min önskan i alla fall. Jag "måste" ta över idrotten. Ja egentligen så måste jag väl inte, men jag kan ju inte säga nej. Och skulle jag säga nej så skulle vi ha stått där utan idrott. Det enda som är en gnutta positivt är väl att jag är färdig för dagen då sista passet är avslutat. Det kommer att bli kring 14.30, och det kommer nog att kännas skönt.

Så det är vad jag kommer att syssla med i morgon. Vi får se hur det går. Jag är hemma tidigare i alla fall. Jag hoppas som sagt att det hinner lösa sig fort, men fram till påsklovet får jag nog räkna med att ha idrotten.

Men ja ja, jag ska väl inte klaga, och det gör jag egentligen inte heller. Jag gillar ju idrott, men jag ser mig inte som en lärare. Nu kommer det inte att vara några problem, jag fixar det. Jag har ju haft idrott ett antal gånger förut.

Dessutom har jag gått och blivit lite förkyld i näsan (som om man kan vara förkyld någon annanstans), men det hör till och jag ligger inte däckad för det. Det är över när som helst.


Tänkte lägga in en bild om förkylning. Men om man söker bilder på förkyld så kommer det bara upp bilder på folk som håller på att gå under jorden, tecknade som vanliga. Så jag slängde in en glad smurf istället.

Always look on the bright side of life!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar