söndag 4 september 2011

Vad skulle han dit och göra ??

Kan inte förstå varför alla hyllar denna man. Är Christian Olsson gud eller? Är det inte bara inse att han har gjort sitt, och när ska han inse det själv. Han har redan vunnit allt, och kommer aldrig någonsin att komma tillbaka. Han är inte i närheten av det var, och dagens konkurrenter. Idag hoppar han fyra hopp och avbryter sen tävlingen. Trött i ryggen och en vrikad fot var bortförklaringen.


Om han nu blir så trött efter fyra hopp, ja vad ska man då envisas med att åka dit och tävla. Nu avbröt han som han sa för att inte åka på någon ny större skada och satsa på OS nästa år. Vad ska han dit och göra? Dagens ynglingar kommer inom en ganska snar framtid hota Jonathan Edwards världsrekord på 18.29m. Medan Olsson ska vara glad över varje hopp över 17m. Mitt förslag är att sluta tävla. Han behöver inte bevisa något mer.

Sen talas det så mycket om Olsson innan mästerskapen, och chansen på medalj. Likaså Emma Green-Tregaro som det inte heller gick bra för. Men då är det FIASKO. Guden Olsson pratar man inget dumt om. Han gick ju till final.

1 kommentar:

  1. Jag ser då hellre en Olsson än en lipande Emma Green T (det var inte första gången). Tycker det ändå är starkt att kämpa sig till en 6:e plats i VM efter alla skadeproblem under lång tid. Tycker han är en grym tävlingsmänniska. En sån som de flesta tycker om att se tävla, men Gud är han inte.
    /MT

    SvaraRadera