måndag 5 september 2011

Säg som du tänker !!

Något jag aldrig gör, varför vet jag inte. Jag måste ta och skärpa mig, för vad kan hända. Jag kommer nog inte att se personen ifråga igen. Kanske hade jag fått en spydig kommentar tillbaka, men det hade jag väl kunnat ta. Nu var det ju också en spydig kommentar som jag fick från början. Det som utlöste det som jag inte sa. Värsta hade väl varit om jag fått en snyting, men hur stor är den risken. Hade även kunnat skriva:


Nä, vi kan ta det i morgon (vilket var det jag tänkte, men inte sa).


Då hoppar jag tillbaka till början och själva händelsen. I morse när jag cyklar till jobbet och kommer till det stället som jag nämnt tidigare. Den återvinningsstationen som inte finns kvar. Där är det nu avstängt med höga grindar på ett rätt stort område, vilket gör att jag måste ta en liten annan väg. Den är rätt smal och går förbi en krog/restaurang, och till grinden på andra sidan är det inte mycket utrymme.  När jag kommer ser jag att en varubil står precis där, men jag ser att jag kan passera i luckan mellan bilen och krogen. Cykeln skulle gå precis igenom. Då ser jag chauffören komma och han ser mig. Han går runt till andra sidan, inser sedan att varuleveransen är på den andra sidan. Han går runt igen och börjar plocka i varorna, precis när jag kommer och ska förbi tar han upp varorna för att gå in till krogen. Då kommer kommentaren:


- Och här måste du passera just nu.


Jag sa som sagt inte det jag tänkte, men log ändå lite när jag insåg att han nästan fick kliva in i bilen för att jag skulle kunna passera. Så lite kan man ju säga att han fick igen ändå. Ha!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar