söndag 12 februari 2012

I chock, men inte jag !!

Det kanske inte var väntat, men ingen kan komma och säga att det var oväntat heller. Så jag är inte speciellt förvånad. Nu riskerar jag väl att få en hel skara Whitney-fans på mig, men och andra sidan skulle jag bara vara glad om alla Whitneys fans skulle titta in här.

Men då börjar jag.


Den berg- och dalbana som Whitney Huston åkt de sista åren så är det inte speciellt konstigt. Jag menar förstås alkohol och droger. Så att det skulle hända var ganska självklart. Och att skriva och säga att hon var på fötter och hade en stor tid framför sig är att tappa vagnen bakom tåget. När fans ser henne 2 februari så risig att hon knappt kan gå, men hon vägrar att ta ambulans och åka in. Utan hon säger att hon mår fint och vinkar till fansen. När hon nu sedan hittas död i badkaret och påstås ha drunknat. Ja självklart har hon drunknat, men att en vuxen människa skulle kunna drunkna i badkaret är inte stor, om inte badkaret i fråga är lika stor som en swimmingpool. Med andra ord, rör det sig inte om självmord, så har hon varit så påverkad att hon inte märkt av eller orkat dragit sig upp.
Ok, visst tycker jag det är tragiskt.

Och självklart har jag inte något emot Whitney, eller alla ni Whitneys fans. Men ni får säga vad ni vill, ni får tycka vad ni vill. Jag har sagt mitt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar