torsdag 6 oktober 2011

Vissa borde inte få äga en hund !!

Det tycks vara en epedemi i hundskitsfobi. Hundägare som inte kan plocka upp skiten efter hunden. Utanför för mig och kring centrum har jag sett massvis med blaffor. Igår när jag var ute med Minus på kvällen så hände det som jag fruktat länge. Jag märker dock inget för än vi går in (allt p g a alla löven som ligger på marken antar jag). När jag kliver inte känner jag en stor klump under mina skor, ja det är sant, båda. Samt en icke så trevlig lukt. Jag tittar under skorna och visst. Ja ni förstår. Det var ingen liten en heller.


Ska det vara så svårt att plocka upp efter sig, det är VIDRIGT!!
Jag försökte få bort det, skrapa i trappuppgångs mattan (ja det luktar fortfarande skit). Gå ut igen och försöka, ta en hög med löv och försöka torka av. Jag får gå upp med skorna och gå in i tvättstugan och spola, ta trasa. Det går inte att få bort.
Hade jag bara vetat vilken idiot det är så hade hon/han personligen fått komma upp till mig och slicka skorna rena.
Nu var jag tvungen att kasta dom, fanns inte ens chans att jag kunde ha dom kvar. Tur i oturen så hade jag ett annat par som förmodligen räknas till ett av mina sämsta köp någonsin. Det är ett under att dom var kvar. Fast nu räddade dom mig för dagen. För att ta de finare skorna till jobbet vill jag inte, speciellt inte nu när någon fått för sig att fritidsgården är en hundrastgård också. Två dagar i rad har vi fått plocka upp hundskit. De skorna jag hade idag (sämsta köpet) antar jag kändes bra inne i butiken, men när man sen går om kring på skolgården som är täckt med grus, ja då känns det som om jag lika gärna skulle kunna gå barfota.

Det blev helt enkelt att köpa nya "jobbskor" direkt efter jobbet. Något som hundskitsidioten egentligen skulle ha fått betala.

Jag fattar inte vad man tänker med. Nu undrar säkert många om jag är duktig och plockar upp efter Minus. Nä, det gör jag inte, men han kryper in i buskarna, gräver en grop, skiter, för att sedan gräva över skiten. Det är en himla skillnad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar