lördag 8 mars 2014

Pajasfjanterikaos!

Det är så illa att målarfärgen på väggarna slutar torka. Allt kallas RÄDDA STOCKHOLMSHOCKEYN!

Trodde det var beslutat att det inte skulle ske någon ändring i år, men så insåg dom att AIK åker ner och att det därmed kan hända att inget 08-lag går upp till SHL. Då måste vi göra ändringar. Nu är det ingen som vet hur det ska se ut. Det ska väntas till kvalserien är spelad.


Hur illa låter inte det, och det är väl självklart bara för att se hur det går för AIK och Djurgården. Skulle inget av lagen lyckas ta sig tillbaka, ja då ändras det till 14 lag i SHL och dessa två får Wild Cards. Därefter kommer SHL att stängas och hela hockeysverige är förstört. Då är det lika bra att hela skiten läggs ner då det inte finns något för underligorna att spela för.  Riktigt illa, rena pajasfasoner. Alla hockeylag i Sverige spelar och strävar väl för att gå upp i SHL? Inte ropa jippie för att man vann allsvenskan, eller jubla för att man gick upp till allsvenskan men kan inte ta sig högre.

SKÄRP ER! 
Det ska spelas sportsligt om platserna.
AVGÅ Jörgen Lindgren!

Att Mora är på bilden är bara för att jag tog första bästa som jag hittade och att det är ett lag som drabbas även om de skulle komma före Råttorna och Kaninerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar