söndag 30 mars 2014

Bra start på fotbollssäsongen!

Det började med bråk redan igår, ovanligt nog. Antagligen Djurgårdens hockeysupportrar som var i Ängelholm för att se matchen mot Rögle. Gjorde två flugor på smällen och åkte till Helsingborg för att se dagens fotbollspremiär. 
Idag ska då (innan matchen) en Dif-supporter ska då ha misshandlats för att senare avlida på sjukhuset. Visst är det en bra start på fotbollssäsongen?

Det är så tragiskt att ingen ska kunna åka och se på fotboll utan att riskera att dö. Matchen fick avbrytas när den kom igång efter att Dif-supportar stormat planen sen beskedet om dödsfallet kom upp. De ska ha skanderat Mördare! Mördare!

Så nu står denna klubb och dess supportrar och sörjer och kan då se sig helt oskyldiga. Något som jag tror är åt skogen helt fel. Kan sätta vad som helst på att det var dom som startade det hela. Redan igår alltså. Nu är det klart det är tråkigt när någon måste sätta livet till för det. Men oskyldiga ska dom inte anse sig. Bara storma planen är väl totalt onödigt.

Dif-ledningen säger också att all kärlek till fotbollen är borta. Visst, men det har den varit länge. En stor anledning till att jag håller mig mer till hockey.

Dessutom så lär det inte vara någon som glömmer det här, särskilt inte Dif-supportrarna. Därmed lär det inte bara vara Helsingborgssupportrar som ligger löst till. De kommer förstöra hela fotbollssäsongen och framförallt egna klubben.

Det är så kul att Allsvenskan äntligen dragit igång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar