lördag 22 mars 2014

Eget!

Fick en liten fråga/kommentar om mitt bowlingspelande. Så jag gör ett litet inlägg om det. Ja jag har egna skor och klot. Jag gav det till mig själv i julklapp 2012. 




Så mitt tips är om man känner att man vill spela en del och utveckla sitt spel bör man satsa på ett klot. Skorna kanske gör mindre skillnad, men det spelar ändå in. Det är mycket roligare att spela med eget klot som är anpassat efter en själv. Och givetvis går det mycket bättre. Klart det tar ett tag och lära sig det och spela in det, men skillnaden mot hallklot är enorm. Nu har jag ändå inget superklot som man knappt behöver kasta för att det ska skruva sig m.m. Utan ett nybörjarklot som enligt mig är helt perfekt. Skor, klot och väska är köpt som ett paket i Upplands Väsbys Bowlinghall.

O'Learys bowlingbanor på Arkaden har jag inte testat på. Men någon gång ska det bli av. Av vad jag hört så är det ingen superbana då det inte ligger i fokus med just bowlingen. Utan mer som en kul grej dricka öl bowling. Det läggs alltså inte ner lika mycket tid på att hålla banorna i skick som en vanlig bowlinghall. Något jag kan förstå, men självklart ska den väl testas någon gång. Bara för kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar