måndag 24 mars 2014

Ingen bra kväll!

Börjar med att vi hade kvällsmöte och jag missade första halvan av första perioden. Ja ja u inget ont om det. Vi har kul på våra kvällsmöten. Men sen började det.

På TV:n går 7:e och avgörande innebandykvarten mellan Storvreta och Mullsjö. Mullsjö som gjort det så bra och skakat favoriterna Storvreta och var så nära nu ikväll, men inte räckte det. Tråkigt nog gick Storvreta vidare.

På datorn går en stream mellan Växjö och Luleå. Den 5:e matchen i kvarten. Tråkigt nog gick Växjö hem som segrare. Dock efter ett diskutabelt första mål. En solklar utvisning ledde till en 3 mot 1-läge som resulterade i mål för Växjö. Nu gjorde dom sedan ett till i alla Luleåpress. Dessutom fixade Växjö till så att ännu en tongivande Luleåback fick lämna. Daniel Gunnarsson åker in i sargen och vrider knäet efter ännu en solklar utvisning som inte blir någonting. Nu har dom sina 3 bästa backar på skadelistan. Det kan bli svårt att vända detta, men jag tror dom gör det på ren rutin. Seger hemma på onsdag och sen tar dom 7:e och avgörande i Växjö på fredag. Man kan ju inte ge upp, man måste tro på sitt lag.

Sen är Brynäs nära och göra en historisk vändning, men det lyckades inte heller denna gången. Det som aldrig har hänt. Hände inte nu heller. Färjestad avgjorde i sudden och gav Brynäs semester. Det är alltid lika trist när detta Färjestad tar sig vidare. Har aldrig gillat Färjestad och kommer aldrig att göra det heller. Det får ni faktiskt ursäkta. Dom kan nu få alla kvarvarande lag utom Linköping i semi om jag räknat rätt. Så det är bara hoppas dom åker på torsk eller annan fisk där. Vinner Frölunda mot Linköping så får dom Skellefteå om Växjö slår Luleå annars Frölunda = semester. Vinner Linköping mot Frölunda ställs dom mot Växjö eller Luleå = semester.

Ingen bra kväll med andra ord. Men jag är dock positiv ändå. Går inte att gräva ner sig för det, hur trist det än må vara.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar