söndag 6 januari 2013

Såg den i efterhand!

Dagens avslutning på Tour de ski såg jag i efterhand. Jag spelade in den eftersom det blev en fika idag. Perfekt uppladdning inför morgondagens arbetsstart, då det kommer att bli full rulle på en gång. Tror det kommer, eller jag vet att det kommer att kännas lite tungt första dagen, men jag vet också att man snabbt är inne i det igen. Så rullar det på som vanligt igen ända fram till sommaren. Men den ska jag inte prata om nu. Det känns onödigt.

Vilken avslutning på Touren sen. Kowalczyk ska vara glad att hon hade 2 minuter att gå på. Den lilla snärtan Johuag är ju helt otrolig. Vilken energi den tjejen har. Likaså Hellner, tänk bara om han kunde lära sig åka klassiskt och vara med i täten även där. Då hade ingen slagit honom idag. Klättra det kan han han, nästan överlägset. Så där ska Legkov vara glad.

Sen vet jag inte vad det är med bloggen nu. Jag kan inte lägga in bilder. Det går inte att hämta bilder från min dator. Få se om jag får någon bukt i det.

Nu tar vi det lika lugnt som vi gjort tidigare under julen, så använder vi de krafterna till i morgon och ett halvår framåt.

2 kommentarer:

  1. Det är trubbel med bildhantering på blogspot och blogger nu i helgen. Läste i ett forum att många har problem....

    SvaraRadera
  2. Ok, tack! Då slapp jag forska i det själv:). Och inte har det kommit tillbaka än.

    SvaraRadera