onsdag 30 januari 2013

Swimmingpool!

Vi har fått en swimmingpool till skolan. Något som eleverna uppskattar väldigt mycket. Dom badar varenda rast och hela tiden under fritidsvistelsen. Det är bara det att dom glömmer att ta av sig kläderna. Fast det är klart jag förstår dom. Jag skulle inte heller springa naken när det bara är tre plusgrader.

Så det är faktiskt en himla tur att vi fick våra ny torkskåp " i tid" (vi har bara väntat ett år på leverans och installation). Men det är ju bra att dom får testas på en gång, och dom verkar fungera alldeles utmärkt. Det är bara synd att dessa räcker knappt. I dessa tider skulle vi nog behöva ett tiotal till.

Ok, som ni förstår så uppskattar inte personalen elevernas badande lika mycket, och att det inte är en riktig swimmingpool (det hade varit något). Nu är det bandyplanen som har blivit till en pool av all snö som tinat. Det är naturligtvis inte bara där det är blött och slaskigt, utan i stort sett hela skol- och fritidsgården. Då förstår ni också vad som kommer att hända på fredag när vädergudarna har lovat minusgrader igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar