tisdag 8 maj 2012

Svart i rutan !!

I morgon kan det i svart i rutan. Risken är ganska stor. Det i SVT (dock bara svt2, svt24 och kunskapskanalen) av alla kanaler också. Ja ja det kanske inte blir så långvarit. Jag förstår dock inte de som jublar över att det släcks ner. Massor av kommentarer att man lika gärna kan lägga ner skiten. Jag tror inte dom personerna tänkt till riktigt. SVT är väl det enda som är bra av basutbudskanalerna. Ni får en chans att nämna något bra på TV4.
Nu är det visserligen ishockey i morgon på just den kanalen, så att svt blir svart gör ingenting på så vis. Fast hur bra är egentligen TV4 på att sända ishockey, ja sport överhuvudtaget. Med alla dessa reklamavbrott som förstör sändningarna. Sen är det bara trams i studion. Men så blir det när Jidhe ska visa trynet och verka kunnig. Han kan inte ett skit. Tråkigt nog drar han med sig Wikegård som jag tycker är bra annars. Dom enda som är bra är Lasse Granqvist och Leif Boork, men vad hjälper det.
Tur att Tre Kronor bjuder på bra hockey så här långt i alla fall. Får se om det är lika bra när det väl gäller något.

Fast så mycket bättre det hade varit om SVT fått sända ishockey-VM, men hade dom gjort det så hade det väl varit synd om det blivit svart i rutan.

Tur i oturen får man väl säga som sportälskare (i morgon i alla fall).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar