torsdag 24 maj 2012

Från öppning till stängning (nästan) !!

Ja det vara bara några minuter från stängningsdags när jag cyklade hem idag. En dag som jag också öppnat. Nu var det i och för sig rätt trevligt. Vi hade nämligen "vårfest" med lite café, uppträdanden och göra fint på fritidsgården. Även om det är lite kaos emellanåt så fungerade det bra. Allt kanske hade varit bättre om jag inte fått ett helt moss- och lövlass över mig. Några barn var på lekbodstaket för att sopa rent. Jag är helt övertygad om att hon som jag hjälpte upp senast visste att jag var nedanför för att hjälpa en till upp.
Men jag kan bjuda på det. Jag kunde inte bli arg. Lite mossa och löv i håret, innanför tröjan och kalsongerna blandat med svett har ingen dött av, även om det kliade utav som bara den. Så det första jag fick göra när jag kom hem var att ställa mig i duschen.
Nu känns det genast mycket bättre.

Jag hinner ladda lite inför den sista seriematchen. Vinst idag och vi tar hem seriesegern. Det blev klar eftersom vi vann förra matchen och och de som då ledde förlorade. Nu är vi alltså etta igen, med 1p tillgodo. Nu möter vi också det lag som ligger sist. Ett lag som vi slår nio gånger av tio, och jag tror inte detta ska vara tionde gången. Känns som en klar seger, även om man inte ska doppa tån i vattnet för än sista spiken är kastad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar