fredag 11 maj 2012

Ingen rolig kväll !!

Först solklart matchstraff, sen rent skådespeleri flera gånger om och sen gör han mål. Yemelin som  alltså skulle ha fått sitta i omklädningsrummet resten av matchen tidigt i första perioden. Jag hoppas verkligen det är dömt klart för herrarna som inte klarade av att hålla i matchen ikväll. Vad nu det gör när den redan är färdigspelad? Man borde kunna byta ut dom mitt i en match också.
Men Ryssland fick Sverige precis dit dom ville och kunde rinna ifrån. Fast jag är helt övertygad om att matchbilden sett annorlunda ut om den spearingfilmande skådespelare Yemelin fått det straff han borde ha haft.

Ja ja, nu är det inte hela världen att förlora en match. VM har inte börjat på riktigt än. Men vi behöver Jonathan Ericsson tillbaka och vi behöver en målvakt. Nu är det bara hoppas att Johan Franzén (en av mina favoritspelare, inte bara i detta VM utan överhuvudtaget) kan fortsätta också. Den taktiken lyckades ryssarna med också, att skada Franzén.

Men nu ska vi inte deppa ihop för detta. Utan skratta lite gott ändå. Hur många av er visste att Sylvester Stallone är 500 år egentligen.


På ett konstverk från 1511 så upptäcktes detta. Faktiskt lite kul. Tycker jag i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar