fredag 7 februari 2014

Alla snackar Sotji!

Så även jag. Det kommer säkerligen att bli en hel om det här de kommande veckorna. Jag kommer att skriva någon krönika då och då. Inte varje dag, för lite annat för er som inte har det minsta intresse av sport tänker jag på också. Första krönikan blir inte nu. Ska jag vara ärlig så vet jag inte när. Det får ni ha lite koll på själv om ni vill följa. Antagligen redan i morgon ändå.

Men vi börjar med kvällen och rubriken. Fy bubblan vilket skönt program Alla snackar Sotji var och kommer inte bli en gnutta sämre med tiden. Det var som jag trodde redan efter första kvällen. Trots utan livebilder slår det allt vad Viasat har att komma med. Vad Carolina Klüft gör i en OS-studio vet jag inte, så vad Viasat tänkte när det satte in henne som programledare tänker jag inte kommentera. SVT har Pops och med sig eliten i sportkommentatorsväg + en massa andra sköna gäster.


De snackar om allt och alla som har med Sotji att göra på ett lekfullt och fantastiskt sätt. Det vet också vad dom snackar om. Dom är kunniga till skillnad från de flesta på Viasat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar