tisdag 17 september 2013

Friidrottsdag!

Jag både hoppade brett och kastade bort, samt kutade kort. Nä då självklart var det eleverna som stod för grenarna. Däremot coachade jag mitt lag till seger. Inte dåligt. Oj vad dom kämpade. En del med småskador och lite andra skavanker. Men alla var otroligt bra, och det är så roligt att se dom göra alla dessa grenar. Vilka kämpainsatser. 

Självklart var jag sugen att testa lite. Ja de blev inte att springa, även om jag var lite småsugen på att göra ett försök på 800 m. Jag valde bort det eftersom jag hade jeans och givetvis inget ombyte. Hade varit roligt att se var man står i 60 m också så här på senare år. Jag vet ju att jag var grym i mina unga år. Lite måste väl sitta kvar. Men jag testade kula, oj vad jag dominera. 8.85 m i en blöt kulring (därmed ett stillastående kast), dessutom då jeans och jacka. Det tycker jag var riktigt bra gjort. Ingen var i närheten i alla fall. Sen kastade jag iväg en liten boll. Eller rättare sagt kast med liten boll. Jo då, den kastade jag iväg rätt långt med, men vi hittade den. Höjdhopp avstod jag också.

Jag får satsa på nästa år. Då får ta tag i loppen. Var ombytt. Så förutom att coacha ett nytt lag till seger ska jag segra själv också. Tror jag klarar det rätt bra även om jag blivit ett år äldre. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar