tisdag 3 september 2013

En stark känsla!

Jag känner på mig att jag kommer få en riktigt lång dag i morgon. Då hela Stockholm i stort sett är avspärrat. Ja jag tror ni har missat att Barack Obama kommer hit. Det påverkar all trafik och om alla inte tänker på att det blir oerhörda bilköer och andra förseningar i trafiken. Ja då kan jag få sitta länge med barn i morgon.

Samtidigt som jag förstå att det är sådant pådrag så tycker jag samtidigt att det är lite överdrivet. Och vad ska det inte kosta. Ja ja, det är väl lite kul att han kommer hit även om jag inte kommer att få en skymt av honom. Ska jag tippa hur sen jag blir i morgon. Nä, jag vågar inte, men som sagt en känsla av att jag inte kan stänga i rätt tid i alla fall. Om jag har rätt eller fel får vi se i morgon.

Sen har det nu kommit till tiden då det är svårt att klä sig. I morse när jag cyklade till jobbet var det +6 (ja när jag steg upp i alla fall) för att sedan bli en bit över +20. Fick helt enkelt pälsa på mig på morgonen för att sedan strippa av mig lite senare på dagen. När jag sedan skulle hem hade jag givetvis gjort misstaget att inte ta någon väska med mig. Så när jag skulle hem fick inte allt plats på pakethållaren. Hur jag än försökte, men jag ville ju inte pälsa på mig något igen. Det slutade med att jag fick sitta och hålla i det som inte fick plats. Det lär fortsätta så hela veckan, men en väska/ryggsäck lär följa med kommande dagar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar