torsdag 7 juni 2012

Mygg !!

Nu tycker ni det är märkligt att jag som norrlänning ska sitta här och gnälla om mygg. Då ska ni få göra det också. Nu ska ni också få höra något som ni antagligen inte kommer att tro på. Då ska ni få göra det också. Jag kan dock stå för att det är sant, för jag har upplevt det. Så ni avgör själva om ni vill tro på det eller inte (även om jag redan vet vad ni tror).

De senaste åren har jag faktiskt har jag faktiskt slagit ihjäl mer mygg här nere där jag nu bor, än uppe i norr dit jag åker på semester. Så jag åker alltså inte upp till myggen under min ledighet. Jag återvänder till dom efter ledigheten.

Idag var en hemsk myggdag. Skolan hade marathon idag. Ja inte fullt 4mil förstås, men närmare 2km i alla fall. Eleverna sprang sin runda. Jag stod och hade vattenkontroll, men den mesta tiden gick nog åt till att vifta bort eller slå ihjäl mygg. Jag gick och plocka bort mygg från hårbotten, jag vet inte hur långt efter. Jag har nu i alla fall grundligt sökt igenom håret, och jag kom fram till att jag inte har något mer i detta nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar