tisdag 9 maj 2017

Inför kvällen!

Ja hela hela Eurovisiondravlet för den delen. För jag har ingen aning om vilka som tävlar ikväll, förutom Sveriges Dressmannpojke som har en vråldålig låt. Jag klarar inte av den, ja inte han heller. Därför säger jag kort vad jag tycker om hela dravlet. Vet att jag inte får skriva om det, eller det är klart jag får. Kan väl inte rå för att en blir lite putt bara. 
Det är sällan jag tycker så många låtar är bra. Alla verkar hylla Italien, den tycker jag är skit. Och Markus Larsson på Aftonblaskan kommer att somna och tror att Robin Bengtsson kan gå på halvfart för att ta sig till finalen. Anledning är att det nästan bara är ballader. Vad är det för fel på ballader? Robin Bengtsson räcker inte till även om han ger allt och lite till. Det blir hemfärd direkt och han får se finalen från soffan. (Hoppas). Och andra sidan trodde jag inte på Franz förra året heller. Men Robin är ta mig sjutton 10 gånger sämre, och det säger inte lite.

Låtar och länder jag tror på, som jag tycker är bra. Och som sagt. Det har aldrig hänt att jag tyckt så många låtar är bra.

Se upp för:
Albanien, Finland, Tyskland, Holland, Polen, Tjeckien, Belgien, Azerbadjan, Makedonien, Serbien, Lettland, Georgien, Schweiz.

Någon speciell favorit av dom. Svårt att säga. Belgien, Tjeckien och Makedonien kanske.

Något utöver allt detta så fick vi besök på skolgården idag. Några stackars änder hade garanterat hamnat vilse. Jag tippar att dom tagit en flygtur från fågeldammen  i Märsta Centrum.



Och mycket riktigt, när jag passerade fågeldammen vid hemkomsten efter jobbet så var dom på plats igen. Känns skönt att dom hittade tillbaka.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar