tisdag 19 november 2013

Och stora tårar rullar på min kind!

Oj, kan det rulla tårar på en liten hårdrockskille som mig. Svaret är kort: JÅ! Ok, stora kanske är att ta i, men nog rullade det en och annan.
Och vad var det då som gjorde att detta hände, jo en liten ickehårdrockstjej. Nu kanske hon lyssnar en del på hårdrock. Det har jag ingen aning om, men när hon uppträder själv är det långt ifrån hårdrock.

Kvällens konsert på Cirkus med Melissa Horn var helt magisk. Så nu sitter jag och funderar på om jag ska säga det eller inte. Ja ok, jag gör det. Det här var den bästa konsert jag har varit på.



Så otroligt sanslöst bra. Ja nu går det självklart inte att jämföra Kiss med Melissa. När det gäller Melissa så är det inget skrika med så högt som möjligt och klappa händerna i varje låt. Det skulle bara förstöra det magiska. Nä man sitter lugnt och stilla och bara sluts in och känner tårarna rullar ned för kinden. Sen när låten är slut då kommer en applåd som aldrig tycks ta slut. Nästan två timmar höll hon på och man bara satt och njöt. Vilka otroliga musiker och hon själv är inte så dålig heller. Det var ett litet parti då hon var ensam på scenen och, ja det finns inte ord. Plattorna är otroligt bra om ni frågar mig. Live går det inte att beskriva.

Allt jag kan säga är:
Tack Melissa Horn för att du gett mig en helt oförglömlig kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar