tisdag 26 november 2013

Jag ligger i!

Det är fullt upp med julkalenderarbetet, men det tar sig. Tar oerhört mycket tid. Det är en hel del att göra. Det är ju inte bara sätta sig och spela in, men tror jag inte ni trodde heller. Bara jag blir av med denna förkylning så jag kan börja spela in. Det är inte långt borta. Den har nu flyttat sig från ena näsan till den andra och där med snart väck. Annars får jag nog ta tag i det ändå., så får ni hålla till godo med att det låter som den kanske kan göra.

Jag skulle givetvis ha kunnat börja tidigare med allting, men för er som känner mig så är det mycket som sker långt in i det sista. Det är då jag jobbar som bäst, när jag har lite press på mig. Därmed vet jag att det inte blir några problem.

När jag ändå är inne på julkalendern tänkte jag säga några ord om TV:ns och Radions. Nu vet jag jag ju förstås inte mycket, men ett litet snabbt vad jag tror.

Barna Hedenhös uppfinner julen - Den tror jag faktiskt lite på, men samtidigt så känner en liten del av mig att det bara kan bli plumpt. En oroande faktor är att Per Andersson har en roll. Jag kan inte med honom. Det får ni faktiskt ursäkta. Då är frågan: Kan han förstöra en hel julkalender? Kort svar: Ja det kan han.
Så det är bara hoppas jag har fel, för jag vill så att den ska vara bra. Hedenhös är ju en klassiker.


Radions julkalender då? Jag brukar inte lyssna på radions. Det finns några undantag. Denna tror jag att jag ska försöka följa i alla fall. Verkar riktigt rolig. Bara att den är skriven av Måns Gahrton och Johan Unenge lovar gott. Har en hel del bra barnböcker bakom sig. Och den här verkar rätt skruvad. En familj med 23 ungar och massa andra personer runt omkring sig. Och några välkända och intressanta röster.


Återstår att se om den slår Snälla Py, Whitney och Elton Johansson och Trollet med den gula kepsen. Som är dom jag lyssnade på i sin helhet (alltså alla avsnitt). Där Trollet med den gula kepsen gick när jag var barn. Jag kommer fortfarande ihåg den. De två andra 2000 resp. 2002.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar