söndag 2 december 2012

Sci-Fi!

Alltid lika fascinerande att gå på Sci-fimässan. Mängder med saker och figurer från allt vad Sci-Fi och mycket annat innebär minglar omkring. Skådisar signerar och fotar sig med nostalgiker och andra fans (som jag). Jag ska erkänna att jag mest var där för en sak. Som liten (ok mindre) följde jag som många andra TV-serien V, och i helgen var hon här, eller där. Hur man nu vill säga det. Den onda men ack så snygga Diana (Jane Badler).


Sen har James Bond blivit gråhårig. Ja ungefär såhär skulle han se ut om han åldrats i filmerna också. Geroge Lazenby, han som bara gjorde en (sågad) Bondfilm, men som jag tycker är en av dom bättre.


Mannen som ingen skulle vilja möta i en mörk gränd, ja inte överhuvudtaget. Tur han inte hade mask på sig. Kane Hodder, eller Jason Vorhees i Fredag den 13:e.


Allt är inte heller Sci-Fi, som Bud Bundy i Våra värsta år. Men David Faustino var där ändå. En av mina favoritkomediserier. Jum Jum give me some (Bud Bundy uttryck)


Och mycket annat förstås. Som Wall-E.

 
 
Det var lite från mässan det, men jag avslutar med en riktig cliffhanger. I morgon kommer bilden med stort V (snablars vad rolig jag var nu).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar