torsdag 19 januari 2012

Hur kul är det ??

Ja alltid ska det vara något. När jag kommer hem från jobbet idag kliver jag in i en kolsvart lägenhet. Nu är det inte så att någon gått in och målat om den. Utan det var ingen belysning. Det första jag såg var att modemet inte blinkade och jag började ana oråd. Provade tända lampan i hallen. Ingenting fungerade. Titta på lamporna i fönstret som är inställda för att lysa. Ingenting där heller.



Jag fick ta min mobillampa och lysa runt för att se vart jag gick överhuvudtaget. Lite synd om Minus också. Han måste ha undrat vad som hänt. Stackaren! Nu vet jag inte hur länge det har varit, men frysvarorna tål kanske inte hur länge som helst. Jag tror dock inte det ska vara någon större fara med det. Men det såg lite dystert ut.

Nu ska det fixas i alla fall. Vattenfall skulle skicka hit någon snubbe för att lösa det. Han jag pratade förstod inte varför det hade hänt. Konstigt tyckte han för att uttrycka det milt. Han använde ett annat ordval.

När jag så kommer hem från bowlingmatchen som jag ska på nu 19.30 (matchen startar 20.15) hoppas jag att det ska vara löst (eller lyst kanske). Kunde inte vara på förra träningen så jag startar direkt med match. Lika bra det.

Jag tror det ska gå bra att spela också för det är inte höger arm/axel som jag har ont i. Vet inte hur det kommer sig. Jag bara vakanade med den onda delen. Om det är för allt konkade med bord och annat. Det är väl något jag kan tänka mig, för jag brukar inte sova speciellt konstigt. Men det ska säkert gå över, för överlever det gör jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar