måndag 3 juni 2013

Tillbaka i verkligheten efter den magiska helgen!

Idag flöt det då på som vanligt igen. Men det hade kunnat börja bättre. Igår kväll upptäckte jag nämligen cykelsabotage. Vart är det här samhället på väg? Jag har ju aldrig behövt låsa cykeln förut.
Jag upptäckte punktering på min cykel. Det konstiga med det är att den bara stått under hela helgen. I fredags var det inga problem, så att det skulle ha blivit punktering av att stå still verkade inte logiskt. Kanske bara luften utsläppt. Jag testade med pump inget hände. Jag tog in den och tog bort slangen för att laga. Hittade ett stort hål som definitivt inte var orsakat av sten, glas eller liknande. Kollade in däcket. Ett ännu större hål. Inget att göra bara köpa nytt. Jag satte på däcket igen, gick tillbaka med cykeln till cykelparkeringen och passar på att kolla andra cyklar. Visst, varenda cykel har punktering. 

JÄKLA CYKELLIGISTER! 

Köpte nytt och satte dit idag. Nu ska den vara i ordning igen, om dom inte kommer tillbaka förstås. Upptäcker jag dom så kommer jag att bunta ihop dom och slå ihjäl dom.

I övrigt sken solen när jag åkte till jobbet, fick ju ta bussen idag. Sen på eftermiddagen stormade det upp och blåste vrålkallt.

Slutligen bara en liten bild till som jag fick senare igår. Ett riktigt bevis på att jag verkligen träffade Thommy Thayer igår.



En riktigt trevlig man som bjöd fansen på det mesta. Ganska stort för ett Kissfan som jag, även om nu Thommy "bara" varit med i 11 av 40 år. Men jag tycker han är vrålskön och har axlat Ace Frehleys roll bra.

Apropå magisk. Joe Labero dök upp precis bredvid oss på konserten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar