tisdag 11 juni 2013

Fy sjutton vad dåligt!

Nu får ni vara beredda på en hel del kritik, men just nu är fotbollslandslaget värdelösa. Det lag som spelade i Berlin och vände mot Tyskland ser man inte ett skit av. Först förlust mot Österrike, sedan "bara" 2-0 mot Färöarna på hemmaplan. Ok, kanske dumt att säga bara. Det är vrålsvårt att spela mot lag som försvarar sig med elva man, men ändå. Det skulle ha blivit betydligt mer mål på de chanser som de hade.

Sen kommer vi till Granqvist, så oerhört korkat. De leder och han drar ner en spelare i anfallszon för att han själv blir fälld, och undrar sedan varför? Det hade inte blivit någon kontring för Färöarna. Nu är han avstängd mot Irland. Dumskalle! De ska sedan vara fruktansvärt glada att Zlatan inte är avstängd mot just Irland. Han hade kunnat få hur många varningar som helst, rent av rött kort han med. Men domaren vågade väl inte. Jag menar slänger medvetet bollen i huvudet på motståndarmålvakten när de står och diskuterar med just domaren. Det hade faktiskt varit rätt åt Zlatan att bli avstängd, sådana fasoner sysslar man inte med. Speciellt inte en lagkapten och så rutinerad som han är. Han borde veta bättre, även om han är frustrerad. Slutligen undrar jag vad Ola Toivonen gör på planen överhuvudtaget. Det var tal om Pontus Wernbloom på topp. Jag hade hellre sett den ångmaskinen på topp, även om han är mittfältare egentligen. Toivonen är ju en katastrof. Det är jag helt säker på att Zlatan tycker också, det märks så tydligt att han inte gillar att spela med honom.

Nä det ska vara glada att de kom undan med seger och 3p.

2 kommentarer:

  1. Japp! Toivonen???????????? Nu har dom inte så många alternativa anfallare tillgodo, men t e x en halt Hysén hade ju gjort det 10ggr bättre.
    /MT

    SvaraRadera