onsdag 21 november 2012

Bara för att man inte heter Zlatan!

Zlatan hyllas upp över alla skyar för sitt mål. När det händer ikväll av Philippe Mexes i Milan, dessutom så mycket snyggare. Han tar bollen först på bröstet, får upp den i en perfekt båge, hoppar upp och gör en cykelspark, bollen flyger otagbart nära vänstra krysset. Målvakten då, jo han bara står och tittar och kan inget göra. Alltså på plats till skillnad från drummeln Hart.

När tidningarna summerar kvällens Champions League, står det något om det, NÄ! Bara om Manchester Citys uttåg med drummeln Hart i spetsen.

Det är alltså bevisat än en gång. Man måste heta Zlatan Ibrahimovic för att det ska skrivas om något sådant. Då det pratas fortfarande och skrivs spaltmeter om det målet dagarna i enda.

Hurra för Philippe Mexes, du är bäst.

Hans mål är så mycket snyggare, och om inte det här kallas världens snyggast mål nu (eller vad nu Zlatans skulle kallas) så vet jag inte vad.

Allt detta bara för att man inte heter Zlatan.

Nu ska ni bara tänka på att det inte är Zlatan jag kritiserar, utan tidningar, radio, tv och framförallt massmedia.

1 kommentar:

  1. Jo det var snyggt av Mexes. Zlatans mål var också grymt fast mest för att det var så oväntat. Ingen annan hade ens kommit på att göra denna konst i detta läge därför blir det extra speciellt.

    Ps.. avd.Och vad är massmedia? ;)

    SvaraRadera