måndag 4 augusti 2014

Jag kunde inte hålla mig!

Efter en liten tur i city igår med fika och lite andra små ting gick vi slutligen förbi Akademibokhandeln med dörrarna öppna på vid gavel för att det var så varmt (varmare idag). Då frågade polaren om jag inte skulle ha någon bok. Jag kikade snabbt in och svarade först nej. Men kom på andra tankar när vi gått förbi den med någon meter. 

- Jo vänta sa jag.

Och vi backade tillbaka. Jag hade snabbt läst Leona när vi passerade dörrarna. Mitt i ingången var den. Boken jag läst och hört mycket om den sista tiden under semestern. Jag tog ett exemplar på en gång.


Leona Tärningen är kastad av Jenny Rogneby. 


Nu tror jag på boken också, men visst har det lite att göra med att jag vet vem Jenny är. En tjej lika ung som mig och uppväxt i Boden. Nu ska jag inte ljuga och säga att jag träffat henne många gånger för det och jag är ganska säker på att hon inte vet vem jag är, men lite roligt är det.

Det ska bli väldigt spännande att få läsa den när det blir dags. Det är många böcker som ligger och väntar. Jag gissar ändå att jag kommer att ta tag i den här rätt snabbt.

Jag har även beställt Paul Stanleys bok Under stjärnan. Trodde att jag skulle få den idag, men icke. Bara hoppas på i morgon. Man får ju vänta lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar