söndag 17 augusti 2014

En trevlig helg!

Som sig brukar så bjuder Augustifesten på en trevlig helg, ja med bra sällskap förstås. Det blir alltid en kul helg även om den ser ganska lika ut varje år. Jag menar:

Det är marknad.



Det blir alltid några varv fram och tillbaka. Ibland blir det köp, ibland inte. Den här gången blev det inte något. Om man inte räknar in godisremmar förstås.

Det är tivoli.


Ja bara för att kolla på lite folk som åker allt och lite till. Åker inget själv, men det blir ändå lite stämning av det.

Det är musikfyrverkeri.


Det som kanske är höjdpunkten under helgen. Att kunna tajma fyrverkeri till musik är en konst och en upplevelse när det lyckas. Fredagens till KISS var bra och jag hade rätt på låtar som Detroit rock city och Heavens on fire. Övriga som var med var naturligtvis Rock and roll all nite, I was made for lovin you samt God gave rock and roll to you. Lite synd på tekniskt strul med musiken som försvann lite under I was made... Något som drog ner helheten en aning förstås. Lördagens däremot var magnifikt med musik av Bruce Springsteen. Ja det lyfte hela helgen. För vad säger ni med lite fyrverkeri tajmat till låtar som Down by the river, Born in the USA och Dancing in the dark. Dessutom fungerade allt tekniskt.

Det blev som vanligt några små promenader.


Och några fikastunder på en del fik.


Och lite mer därtill.
Som t ex ett och annat uppträdande.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar