måndag 25 augusti 2014

Hon måste ju sakna all form av humor!

Vet inte om ni såg fredagens Retro. Det handlade bland annat om Solstollarna, och det får som vanligt en massa kritik på att det gick runt flickor i bikini. Det var sexistiskt och inte korrekt som barnprogram. Vad är felet? Är det ingen som gör det idag?

Annika Vretman (fd Sundbaum-Melin) på Aftonbladet uttalade sig att det inte var ok, och att det inte skulle vara det ens om det var någon humor i det. Vad är felet på den människan? Om det är något som är humor så är det väl det. Hela serien Solstollarna är ju vrålmycket humor rakt igenom. Men det är klart är man humorbefriad så är man. Fredrik Virtanen är faktiskt inte mycket bättre.




Åh, neeej! Förlåt, nu glömde jag varna er innan. Flickorna har bikini på sig.

Det är alltså inte OK, men nu går program som Big Brother, Paradise Hotell och allt vad dom heter. Då är det tydligen inte något fel längre. Det är det enda barn och tonåringar pratar om idag, men att springa runt nakna, utsättas och utsätta andra för mobbing och ha sex i TV är inget fel. 
Och om någon skulle komma och säga att det är humor i det, ja då bör den personen göra en grundlig undersökning på vad som fattas. Då är det inte bara en tappad hjärncell som ska återställas. Så snälla Annika Vretman leta upp det du tappat och försök återställa felet innan det är alldeles åt skogen försent (vilket det redan kan vara, tyvärr).

3 kommentarer:

  1. BRA!!!! Ola & Per har gjort många barnserier under hela 80-talet, för att inte tala om all musik. Men det är (alltid) BARA Solstollarna vissa inte tycker om. Deras sista Tv-serie "Yezzp" handlade om miljö och djur, ett viktigt direktsänt magasin som barnen gillade. Det har tydligen gått vissa förbi... -Nej, BRA skrivet!! Vi är några som förstår. För vi minns...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!:)
      Ja dom har gjort så oändligt mycket och det borde dagens barn också få ta del av.

      Radera