söndag 1 januari 2017

Året som gick!

Det bjöd på alla det möjliga saker. Både bra och mindre bra. Roliga och inte alls lika roliga. Jag får ändå se det som ett rätt bra år, och nu är det bara ta nya tag inför nästa. 
Det var ett år då många stjärnor lämnade jorden. Stjärnor som David Bowie, Prince, Leonard Cohen, Rick Parfitt och den allra sista veckan George Michael, Carrie Fischer och Debbie Reynolds. Ja det var bara för att nämna några. Dom två sista dotter och mor bara dagarna efter varandra. Det är rätt sorgligt. Carrie Fisher som kanske är mest känd som Prinsessan Leia i Star Wars. 

Men nu tar vi det lite mer roliga. Jag hann som vanligt med en hel del konserter.


Dom flesta riktigt bra. Ace Wilder kanske var en liten besvikelse. Där hade jag hoppas på mer, då jag sen tidigare år vet att hon kan. Hollywood Vampires var väl bra om det inte vore för Johnny Depp. Han ska hålla sig till skådespeleri och inget annat. Spela gitarr kunde han i alla fall inte. Han spelade luftgitarr och klarade inte ens av det. Då är ju skådespelerskan Juliette Lewis en artist ut i fingerspetsarna. Det var riktigt bra.
Sen har vi ju några riktiga höjdare. Melissa Horn bra som alltid. Whitesnake otroligt bra. Status Quo gjorde vad dom ska och lite till. Det trots att Rick Parfitt inte kunde delta, då han var dålig redan då, för att sedan gå bort som ni läste ovan. Lionel Richie vilken snubbe. Hur bra som helst och vilka hits han har skrivit. Ja jag orkar inte skriva något om alla. Det är bara titta här ovanför vilka jag har sett. Men jag tror nog ändå att årets bästa kan ha varit Dan Reed Network. En återförening som verkligen bjöd på något extra.


Jag fick ju dessutom träffa bandet och ta en bild med självaste Dan Reed.


Något som jag fick tillfälle att göra med Jenny Rogneby, min favoritförfattare just nu också. 


Sen var det Augustifesten som vanligt. Men detta år tog vi och åkte till Vadstena över en dag istället. Vilket var hur trevligt, fint och mysigt som helst.



Så visst har det funnits många ljusglimtar. Nu är det bara vänta och se vad år 2017 erbjuder. Jag vet redan nu att Gröna Lund bokat in många bra artister och grupper och jag har förnyat mitt Gröna Kort, så jag är beredd. Sen väntar ju årets höjdpunkt 6 maj då KISS kommer för en spelning. Min plats längst fram är bokad och som jag längtar. Vad som händer utöver det är det ingen som vet än. Jag känner ändå på mig att det kommer att bli ett rätt bra år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar