söndag 14 juli 2013

Lite och lite till!

Så har ännu en dag gått till enda. Har gjorts en del idag i alla fall. Huggit lite ved och staplat, skrapat fönster så ska få sig en omgång ny färg i morgon. 
Det kunde inte riktigt bestämma sig för väderleken. Vissa stunder riktigt varmt, för att sedan svalna av. Supervärmen har inte infunnit sig än, men och andra sidan behöver jag inte den varje dag heller. Shortsväder räcker gott. Har även hunnit med att läsa några sidor i en så länge riktigt bra bok. Ja ni vet vilken, gå tillbaka någon dag och kolla annars.

Dagen avslutades med en liten cykeltur. Ja just det, slutligen blev det en liten film med Acke också. Inspelad i alla fall. Jag får sen när och om den läggs upp. Eller ok, den kommer att komma upp. Men jag är inte riktigt nöjd. 

Har ni förresten hört historien om muraren, snickaren och elektrikern som pratade om vilken yrke som var äldst. Muraren började säga att det var äldst för dom var med och byggde Babylons murar. Snickaren sa att det inte var något eftersom dom var med på Noaks ark. Det var ingenting tyckte elektrikern som sa att när Gud på sjätte dagen sa Varde ljus, då hade dom minsann redan kopplat färdigt hela anläggningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar