tisdag 20 september 2016

Snart oktober!

Det är inte klokt vad det går fort. Ja timmarna går så fort när man har roligt. Julmusten kommer snart ut i butikerna. Ja på en del ställen är den redan ute. Tack och lov inte här än, men det lär inte dröja länge till. Snart är allt annat som har med julen att göra ute också. Hade jag fått bestämma. Då hade inget varit ute före första advent.

Men som sagt, det går så fort.

Nu undrar ni också varför jag sitter här och skriver om julen. Jag ber om ursäkt, men jag måste ju faktiskt börja fundera på om jag ska göra en julkalender här eller inte. Om jag ska göra, så vad ska det då vara?
Fortsättning på mina tidigare berättelser känns inte ok. Det som blivit två om Milla och en om Vimsträsk. Ännu en jul i Vimsträsk skulle inte bli bra. Det skulle bara kännas som upprepning, finns inget mer att skriva. Ja idéer har jag, men inte juletid. Så vad? Om?
Skriva något helt nytt? Svar: Nja

Det är faktiskt bara 2011 som jag inte haft någon julkalender på bloggen. En enda gång på mina snart 10 år som bloggare (jo det är sant). 
Ska det bli ett år till utan eller inte. Just nu tyder allt på det, men det är ju tid kvar och det var därför som jag tog upp det nu. För ska det bli något är det dags att sätta igång. Jag vet ju vilken tid det brukar ta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar