onsdag 28 maj 2014

Mitt i veckan ledig!

När himmelsfärden sker så är jag förstås ledig. Precis som alla andra röda dagar. Skönt med lite mitt i veckan ledig. Det är inte många dagar kvar av terminen nu, då även nästa vecka är en dag kort.

Så kvällen till ära blev det att se ett uselt Sverige spela fotboll mot Danmark. Zlatan har rätt. Det finns ingen tillväxt i landslaget och de spelare som är nu har minimal speltid i sitt klubblag. Just nu är landslaget bara Zlatan och det kommer man inte långt på. Nu gjorde inte han någon jättematch heller. Även ett nytt spelsystem testades, men med Berg på topp blev det inte mycket av. Vad gör han i landslaget egentligen? Likaså Toivonen. Den enda gången det blev lite fart var när Jimmy Durmaz och Tobias Hysén kom in på topp. Det värsta var bara att dom fick spela med Toivonen bakom sig, där Zlatan spelade i första halvlek. Så varför fick dom inte chansen från start i stället för en usel Berg och en inte alls speciellt bra Elmander. 

Nä det finns inte mycket i framtiden om det inte händer något spektakulärt inom kort (vilket jag har svårt att se dom närmaste åren). Albin Ekdal är väl enda undantaget, men han spelade inte ikväll. Tror inte ens han är med i truppen. Kan vara skadad eller något, vet ej.

På söndag är det landskamp mot Belgien. Något som kommer att sluta i total utskåpning om det ser ut som idag. Ett Belgien som jag tror kommer att vara med och kriga om VM-titeln. Kom ihåg vart ni läst det. Bli inte förvånad om dom tar det och blir världsmästare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar