måndag 5 maj 2014

Inget att säga!

Om Northug har jag inget att säga, förutom Hur tänkte du där din dumma stolpe?
Och med det spånar jag inte vidare på det, utan konstaterar bara att jag hoppas han får ett ordentligt straff. Han ska inte komma undan bara för att han är världens bästa skidåkare.

Inget heller att säga om att TV4 får sända ishockey-VM. Det enda som är lite positivt med det är att Lasse Grankvist kommenterar Sveriges matcher. Resten är katastrof som vanligt när TV4 är i farten med att sända sport. Och inte slipper vi denna Jidhe. Han som har uttalat sig om att sluta på TV och börja göra något annat. Varför gör han inte det då? Men han ser väl lite framåt och pratar om år 2040. Om nu TV4 måste envisas med att köpa upp all sport så kan väl Anna Brolin få hålla i alla sändningar. Nu försvinner ju inte den sabla reklamen i alla fall. Det som är en stor bidragande orsak tillsammans med Peter Jidhe att TV4 inte ska ha det eller någon annan sport.

Jag har inte heller något att säga om Sveriges trupp till ishockey-VM. Kan fortfarande inte förstå vad Joel Lundqvist gör i landslaget, men han tas med bara för att Jonas Bergqvist inte ska få behålla rekordet i antalet landskamper. För någon större nytta gör han inte. Att proffsen tackar nej det kan jag förstå och det är jag dessutom bara glad för. Det brukar aldrig fungera i Sverige med ett gäng som kommer från NHL bara för att, men inte är samspelta. Sen förstår jag inte Mårts när han skickade hem Olausson. Han som har varit en av dom bästa under landskamperna nu innan VM. En skitmatch (den senaste mot Ryssland), ja då får han åka hem. Visst det finns bättre spelare, men dom är inte ens uttagna. Spelare som Viktor Arvidsson, Melker Karlsson, Pär Arlbrandt (som fick åka i et tidigt skede), Linus Omark för att nämna några. I truppen finns istället spelare som Mattias Sjögren, Dennis Rasmussen, Niklas Danielsson, Andreas Thuresson. Vad sjutton gör dom där? Och då har jag inte ens nämnt backsidan.

Om det jag inte hade något att säga om blev det lite mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar