söndag 29 juli 2012

Jag ska ändra mig!

Även om det bara är en som har sagt något. Ja inte mitt uttalande om mitt OS-tips, trots Sarahs medaljmiss ikväll. Men vad då, hon är ung och är säker med i 3 OS till. Om inte media skulle sätta sån press på stackarn så hade det gått bättre.

Det jag ska ändra på är något som ni kanske redan upptäckt i det senaste inläggen. Egentligen vet jag inte varför jag gör det. Det har som varit min grej från mitt allra första blogginlägg (nästan i alla fall)Jag har självklart vetat att det varit fel, men har ändå behållt det. Men jag lovar från och med nu att rubriken kommer bara innehålla ett utropstecken och inget mellanslag. Det kan förstås bli ett frågetecken någon gång, med tanke på hur rubriken skrivs. Det förstår ju ni också. Jag gör det, trots att det bara är en person som sagt något. Även om man inte ska ändra för mycket på ett vinnande koncept. Nu tror jag inte det ändrar min "fantastiska" bloggframfart ändå. Eller vad vet jag? Den kanske ökar ännu mer.

Jag är den enda som får se detta, eftersom det är jag och endast jag som kan kolla statistiken här. Så det så!
Jag har ändå inte som mål att bli någon storbloggare, även om jag kan tycka att jag skriver roligare och mer intressant än de flesta av dom som kallar sig det och har massvis med läsare. Jag är nöjd med den skara som tar sig hit för att titta in varje dag. Om det skulle komma upp någon extra så är det givetvis bara roligt.

Nu sätter jag . för det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar